Webdevelopment

Webdevelopment

Het ontwikkelen van een kwalitatief goede website is niet even gemakkelijk. Er dienen een aantal belangrijke stappen uitgevoerd te worden die van belang zijn in het eindresultaat. De expertise die vereist is per website verschilt per doel. Men kan er namelijk voor kiezen om de website puur informatief te houden, dus door simpelweg gebruik te maken van standaard ruimtes met daarin teksten betreffende het bedrijf, maar men kan ook kiezen voor een interactieve website waarbij men ook een rol kan in de tekst van de website. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een blog of een prikbord. In ieder geval beschikt Weblessen over de nodige expertise die het resultaat zeker bij u in smaak laat vallen.

Hoe gaan wij te werk?

De eerste stap die in ons stappenplan is het brainstormen rondom het grafische design. Hierbij vragen we de opdrachtgever om ons een indicatie te geven over welke elementen en kleurgebruik die zij mooi vinden. Hierdoor kunnen wij een beeld vormen van hoe de toekomstige website of webshop eruit komt te zien. Vervolgens vinden er met name de technische stappen plaats die de website gaan vormen. Na het vervullen van deze stappen is de website volledig ontworpen naar de wensen van de opdrachtgever. Mocht de opdrachtgever nog een aantal kleine elementen of kleuren wijzigen, kan dit uiteraard ook achteraf nog veranderd worden. Hierdoor weten we zeker dat het eindresultaat in smaak valt bij de opdrachtgever.

Het te behalen resultaat

Het resultaat dat te behalen is kent samenhang met de branche waarin dit bedrijf werkzaam is. Deze resultaten verschillen om die reden met elkaar. Om te kijken wat Weblessen voor u kan betekenen op het gebied van webdevelopment, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen!

Terug naar overzicht