Modules voor webshops

Modules voor webshopssystemen

Het programmeerwerk van Weblessen.nl maakt veel mogelijk voor uw website. Deze mogelijkheden noemen wij 'modules'. Deze modules zijn gemakkelijk toe toe voegen en werken zeker mee in de conversie van uw online zaak.

Nieuwsmodule

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Dat kan met een nieuwsmodule! U kunt geregeld uw bezoekers informeren met de leukste of meest interessante informatie over uw organisatie, of binnen uw branche. Hiermee creëert u betrokkenheid tussen uw doelgroep en uw bedrijf.

Beoordelingsmodule

Het is bewezen dat men eerder een website eerder vertrouwd wanneer deze beschikt over positieve beoordelingen van eerdere gebruikers. Het dient daarnaast ook uitstekend als positieve publiciteit. Het geeft weer dat u als bedrijf weer een nieuwe tevreden klant erbij hebt

Multi-talen

Een multi-talen tool geeft de mogelijkheid om uw website in meerdere talen aan te bieden. Dit komt met name van pas wanneer u internationaal actief bent of wanneer u dicht tegen de grens aan woont.

Staffelkorting

Deze module biedt men de mogelijkheid om de totale kosten te berekenen aan de hand van staffels. Deze tool berekend automatisch hoeveel een klant besteld, en bekijk of deze gebruik kan maken van staffels.

Kortingscode

De Nederlandse consument houdt van korting! Ze houden er zo veel van dat ze niet 2x nadenken bij het ruilen van enkele persoonlijke gegevens tegen een geldbedrag. In veel gevallen geven zij hun adres en e-mailadres door zodat zij gebruik kunnen maken van een kortingsbedrag die geldig is op de webshop.

Business-2-Business

Deze module is speciaal ontwikkeld voor groothandels, leveranciers en distributeurs. Het biedt u namelijk de mogelijkheid om bepaalde prijsverlagingen door te voeren naar productgroepen of productcategorieën.

Terug naar overzicht